FirstMoversFirstMovers

Velkommen til Midtmors FirstMovers
Dette er et unikt sportstilbud for 1-6 årige, der kombinerer fodbold, håndbold, gymnastik og meget mere, som er med til at give børnene den bedste start på foreningslivet. 

Ny sæson starter:
Tirsdag den 7. februar 2023.

Træningstid:
Tirsdag fra 16.30-17.30.

Årgangene er som følgende:
U2 = årgang 2020 og 2021 – 1 voksen/ledsager pr. barn. (Barnet skal kunne gå for at deltage til FirstMovers)
U5 = årgang 2017, 2018 og 2019 – 1 voksen/ledsager pr. barn.

PRIS:
500 kr. for forårssæson. (7/2 – 20/6). 

TILMELDING:
U2: KLIK HER
U4: KLIK HER

HUSK! AT VÆLGE DET RIGTIGE HOLD 

Barnet skal tilmeldes online.
Det er vigtigt, at du opretter en “bruger” i barnets navn, hvis barnet ikke allerede er oprettet.
(Oplys en af forældrenes mail og mobilnummer).
 

GØR EN FORSKEL FOR DIT BARN!
Trænerposterne er besat til indeværende sæson, men går du med en “Firstmovers træner” i maven eller bare vil høre lidt om dette, så tøv ikke med at kontakte os. Du får muligheden for, at gøre en forskel for dit barn og hjælpe ham/hende godt ind i foreningslivet Du får masser af samvær med børnene og de andre trænere samt følelsen af frivillighed.
FirstMovers har mange trænere, så du står aldrig alene og der er mulighed for at melde fra, hvis du skulle blive forhindret. Derudover er der stor opbakning fra de andre trænere og Midtmors Sport.

Udover denne store fornøjelse er der trænergodtgørelse og et lækkert sæt trænertøj.
Er det noget for dig eller har du lyst til at høre nærmere, så kontakt Keld Andersen på 26 74 22 51.

HVAD ER FIRSTMOVERS?
Midtmors Firstmovers er et unikt sportstilbud for de 1-6 årige. 
Foreningerne i Midtmors Sport er er gået sammen om at tilbyde områdets børn, helt ned til etårsalderen, en god start på foreningslivet.

Vi ønsker at give de yngste den bedste start på deres motoriske rejse.  

”Midtmors Firstmovers” er et alsidigt idrætstilbud til de 1 – 6 årige. Nordvestmors BK, Morsø HK,  samt Midtmors Sportsforening står bag projektet. Det er et tilbud til de børn som før ville gå til enten håndbold, fodbold, gymnastik eller badminton. Vores idé er, at det skal være ”rugekassen” for alle foreninger med aktiviteter som bold, løb, gymnastik, koordination og motorik. Vi vil altså både spille fodbold, slå kolbøtter, slå til en fjerbold og meget, meget mere. Aktiviteten kører året rundt  – altså både indendørs i vinterhalvåret og udendørs når vejret tillader det. 

Træningen foregår 1 gang om ugen, af ca. en times varighed, og deles op i aldersgrupperne 1-2 år, 3-4 år og 5-6 år. De to yngste grupper har en voksen/ledsager med til træningen, som man kender det til fx forældre/barn gymnastik. 

Der er MASSER af fordele ved vores projekt:

  • Vi tilbyder aktiviteter, der har til formål at give børnene forskellige, sjove og udviklende muligheder for at udfolde sig fysisk og socialt.

  • Børnene får mulighed for at afprøve flere idrætsgrene inden man vælger og dermed undgår at vælger forkert og få et ”nederlag”. Efter 6 års alderen kan børnene så vælge den/de idrætsgrene som de ønsker.

  • Vi skaber et trygt læringsrum, hvor børnenes gode oplevelse med bevægelse er i højsædet.

  • Trænerteams med mange kompetencer indenfor forskellige idrætsgrene.

  • Større hold og dermed større fællesskab blandt både børn og forældre.

  • Vi ønsker at aktivere forældrene mens børnene er til “Minisport” – evt. med et gå/løbe/cykel hold – dette er endnu på udviklingsplan.

De bedste hilsner

Nordvestmors BK, Morsø HK og Midtmors Sportsforening.