NORDVESTMORS BK

 

Nordvestmors BK blev grundlagt i 1972 som en sammenlægning mellem Bjergby SGIUF og Solbjerg GF. Klubben fik hjemsted i en tredje by, nemlig Øster Jølby, hvor klubben i dag har deres hjemmebane. “Klubhuset” er Midtmors Sport, hvori omklædning og klubaktiviteter foregår.


Nordvestmors Boldklub tilbyder “Fodbold for ALLE” – I dette ligger, at i vores klub er der plads til både dem med ambitioner og dem, som vil bruge fodbolden som god motion og godt samvær med kammeraterne.


Nordvestmors BK er en breddeklub med fokus på både ungdomshold og seniorhold. Her er plads til spillere af begge køn og på alle niveauer. I ungdomsafdelingen bestræber vi os på, at alle spillere får minimum en halv kamp på banen. Vi er en social forening, hvor glæde, fairplay, tolerance og venskaber er i højsædet. Omklædningsrummet er et rart sted at være, hvor alle kan føle sig trygge.


Hvis en spiller har evner og ambitioner om at komme til en anden klub for at spille på et højere niveau, bakker klubben op om den enkelte spillers ønske.


Vi vil gerne involvere forældre, så arbejdsbyrden for de frivillige ikke bliver for stor. Vi har desuden en række retningslinjer for forældrenes ageren i klubben:

1) Bak dit barn op i fremmøde til træning og kamp.

2) Forhold dig i ro på sidelinjen – bak gerne holdet op

3) Respekter træneren og dommerens beslutninger – de arbejder frivilligt.

4) Tilbyd kørselshjælp til udekampe

5) Sørg for at dit barn har fornuftigt udstyr – benyt evt. byttecentralen i Midtmors Sport.

I seniorafdelingen er der fokus på, at skabe en god træningskultur, samt at skabe en samhørighed mellem dame og herreholdene.

 

Læs mere på Nordvestmors BK’s hjemmeside www.nordvestmors.dk

Klubbens Hovedsponsor:

Spar Nord