VELKOMMEN TIL GO HAPPY

GO HAPPY henvender sig til virksomheder og personaleforeninger, som gerne vil styrke sammenholdet på arbejdspladsen, give medarbejdere og kollegaer en anderledes teambuilding-oplevelse og måske endda som en tak for en god indsats på arbejdspladsen.  

Gennem de senere år er der kommet meget fokus på arbejdsglæde, mental sundhed og samarbejde kolleger imellem, og det vil vi I Midtmors Sport gerne hjælpe virksomheder med at opnå.

Vi har aktiviteter der beror på sammenhold, samarbejde og højt humør med fokus på at opnå dette via bevægelse. Bevægelse er mange ting – helt fra en simpel gåtur til en samarbejdsøvelse med sveden løbene fra panden.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter, som kan sammensættes ud fra jeres ønsker, tiden I har til rådighed og budget. Alt lige fra dans i forskellige variationer, kaos-øvelser med samarbejde som omdrejningspunkt, de klassiske sportsgrene som håndbold, fodbold og hockey som kan spilles både ude og inde, på fast underlag eller græs og til de lidt mere skæve aktiviteter som combat bow, disc golf, padel og eSport.

Uanset alder, køn, størrelse og fysisk formåen, kan vi tilpasse stort set alle aktiviteter til deltagernes temperament, så alle går herfra med højt humør og følelsen af at være kommet tættere på sine kollegaer.

Ud fra jeres ønsker og ideer, kan vi sammensætte en aktivitetsdag for jeres medarbejder/kollegaer, hvis I ønsker det. Hvis I ønsker mere medbestemmelse og ønsker at deltage i planlægningen ned til mindste detalje, så er vi også klar på det.

Vi tilbyder forskellige former for forplejning, men man kan også foreslå noget andet end vi har på menukortet. Vi gør alt hvad vi kan, for at I får den bedste dag.

Vores aktiviteter kan kombineres med foredrag, personalemøder, musikindslag eller comedy. Hvis du gerne vil krydre et møde omkring jeres arbejdsplads’ procedurer med en fodboldkamp eller en samarbejdsøvelse, kan det også lade sig gøre. Vi har ingen tidsbegrænsning på vores aktivitetsdage, så alt er muligt.

Kontakt os via mail på info@midtmors-sport.dk, gi’ os et kald på 26742251 eller udfyld vores kontaktformular her 

Vi glæder os til at høre fra jer, og ser frem til at planlægge jeres næste personaleevent.