#HVERDAGSMESTRE

I Midtmors Sport samarbejder vi tæt med foreningerne, fordi vi tror på at det giver de bedste forudsætninger for alle – både for foreningerne selv, for vores brugere, vores gæster, for områdets beboere og i høj grad for os selv.

Derfor har vi udarbejdet et koncept som vi kalder for #Hverdagsmestre. Det er de mennesker som hver dag gør en kæmpe forskel i foreningerne, for vores medlemmer og for sammenholdet på Midtmors.

De er mere end bare frivillige – de er årsagen til at vi og foreningerne dag efter dag, måned efter måned, år efter år kan blive ved med at tilbyde velkendte, nye, spændende og anerledes sportsgrene. De er grundstene for et aktivt foreningsliv, som kommer alle til gode. Vores #Hverdagsmestre er dem som går forrest, tager ansvar, har holdånd, har overskud i en travl hverdag, har menneskelig empati, indlevelse og engagement. Vægter tid til sociale og sportslige aktiviteter. Det er dem, som er med til at skabe menneskelige vindere og giver børn og voksne minder for livet.

Vi sætter fokus på vores #Hverdagsmestre med forskellige arrangementer, tiltag og opslag på vores sociale medier. Vi vil gøre alt i vores magt for at fastholde vores enormt dygtige og vellidte #Hverdagsmestre og samtidig tiltrække nye kræfter til foreningerne. 

Har du lyst til at være #Hverdagsmester i en af foreningerne, så står vi klar til at tage imod dig med åbne arme og store smil. 

Henvend dig til Centerleder Keld Andersen – 26742251, hvis det kunne være noget for dig. Vi har altid plads til en ekstra.