Hovedsponsor i Midtmors Sport

GULDSPONSORER:

TOPSPONSORER:

SØLVSPONSORER:

BRONZESPONSORER:

Morsø Vinduer og døre
P. Sørensen

HOVEDSPONSOR FOR NORDVESTMORS BOLDKLUB OG MORSØ HÅNDBOLDKLUB:

SPORTSSPONSOR:

SPECIALSPONSOR:

Sct. Clemens Apotek, Øster Jølby

Øster Jølby Dyrlægerne

Advokathuset Funch og Nielsen 

BDO Revision

Nybolig Morsø

Entreprenør K.E. Andersen

Benny Kjærs Maskinstation

Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik

Mors-Thy Industrilager

Tages Smedie, Galtrup

GRANIAS

MTH Biler – Toyota, Nykøbing Mors – Thisted

EUC Nordvest

Thy Mors Energi

INTERFJORD A/S

Nordomatic

Malermester Jesper Johansen

Skiltemaleren v. Per Badstue, Gullerup

Hanstholm Fiskeauktion 

Midtmors Murer 

KJ Maskinteknik

Ejendomsmægler, Anja Hensberg

Mobilhytten

EnergiConsult

ACN Sikring

Altibox

Midtmors Sport

Som samarbejdspartner og sponsor i Midtmors Sport er du med til at sikre foreningsliv, udvikling og skønne minder for alle aldre. 

Vi er enormt stolte over at have så skøn, varieret og hjælpsom sponsorflok, som altid er med på vores skøre ideer, vores nyeste påfund og på de go’e gamle kendinger som bare fungerer år efter år. 

Skal du være en del af holdet? Ring til os på 97 74 15 28 for at høre mere om dine muligheder for at være samarbejdspartner og sponsor i Midtmors Sport.  

Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, er vi helt sikre på at de kvaliteter og den viden du sidder inde med, vil være en uvurderlig hjælp for os. 

Som samarbejdspartner og sponsor i Midtmors Sport, støtter du ikke kun os, men også de fire foreninger som har hjemmebane i centret hos os. 

Nordvestmors Boldklub som er en traditionsrig fodboldklub, med masser af sociale tiltag som gør hele oplevelsen med foreningslivet fuldendt. 

Morsø Håndboldklub som bærer den ikoniske orange farve med stil og stolthed. Klubben er leveringsdygtig i håndbold for alle; nybegyndere, erfarne og de grå. Klubben giver plads til alle aldre og spilletyper. 

Midtmors Sportsforening som spænder over alle mulige sportsgrene; dem du kender, dem du har hørt om og dem som først er ved at komme på Danmarkskortet nu. Hvad enten du eller dit barn er til natur, eSport eller fitness, så er Midtmors Sport foreningen for dig. 

Bjergby SGI&U – Skydning; som navnet antyder, har foreningen to hjemmebaner. I vinterhalvåret har vi fornøjelsen af områdets skytter, som skyder indendørs hos os. Foreningen skyder året rundt.