MORSØ HK

En klub med plads til alle!

I Morsø HK lægger vi vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt at gå til håndbold. I Morsø HK er der plads til alle – høj, lav, en stjerne i svøb eller lige begyndt.

Vi har plads til dig!

Hvis du spiller håndbold i Morsø HK får du, udover en masse nye kammerater, tilbud om at komme med til Håndbold i natten og Morsø Fair Play Påskestævne. Vi spiller en masse håndboldkampe og har ind imellem “Brag i hallen” med speaker, røg og musik.

Synes du, at det lyder sjovt, så kom forbi til en træning, og se om håndbold er noget for dig.

Vi glæder os til at se dig i hallen!

Åbenhed

Morsø HK er en breddeklub, hvor der skal være plads til alle uanset bopæl, køn, race og idrætslig niveau. For enhver idrætsklub og ethvert hold er der et ønske om at klare sig godt resultatmæssigt. I Morsø HK er det også tilfældet, men ikke for enhver pris. I Morsø HK har vi altid prioriteret et godt klubliv, god stemning og fairplay højere end at opnå resultater for enhver pris.

Trivsel

Morsø HK tror på, at gode resultater kan opnås gennem god opførsel både på og udenfor banen. Alle i Morsø HK – ledere, trænere og spillere, skal repræsentere klubben på en værdig og positiv måde. Det betyder, at klubben både som værter og som gæster skal optræde værdigt.

Fairplay

Morsø HK skal være et sted, hvor forældre trygt kan sende deres børn og unge til håndbold. Klubben skal være et sted, hvor idrætsudøvere har det sjovt, og hvor der er glæde og en positiv stemning. Morsø HK skal være et sted, hvor hjælp og opbakning fra både udøvere og forældre er naturligt og sjovt og aldrig en sur pligt.

Hovedsponsor for Morsø Håndboldklub

Spar Nord